Anotace: ...o bývalé lásce? válka? Zase nevím kam s tím... Možná do smutné, protože tentokrát mi smutno je...
Řeč byla dána člověku, aby zakryl svou myšlenku!
/André Maladraga/
V medu víc hmyzu utopí se,
než v moři vody průzračné,
nikdo pak tedy nedíví se,
když něžná muška utone.
Takže jsi-li tou muškou malou,
na sladké řeči pozor dej,
skrývají duši neurvalou,
co chce Tvůj konec tutovej...
27.07.2010 17:23:00 | Kozoroh 1
Určitě ano,jen vybírej opatrně a s rozvahou.Zlá slova jsou jako jed,člověk je nikdy nezapomene,vím to:(
08.07.2010 21:06:00 | CULIKATÁ