Anotace: Všem, všem, všem
Do očí ti teď sice nevidím, ale na monitoru tvé přání září jasně.
Ať i tebe v tomto roce provází jen to nejlepší.
01.01.2006 19:07:00 | Mourek
No, když si vzpomenu na pohled tvůj,
tak vidím jen lumpárny, rošťačení ;o)
k tomu můžu jediné přát...
ať nejedna touha se letos splní!! :o)))
Díky za přáníčko! :o)
01.01.2006 18:23:00 | Cecilka
Básníku můj rozmilý díky ti moc!!:) A tobě přeji do toho nového roku samé štěstí, neboť je po poskrovnu, hodně zdraví neboť je důležité a hlavně lásku, neboť jí je málo!!
Vive l'année 2006!
01.01.2006 14:51:00 | makretka
Snad i pro mně tohle přání bylo.. :o) Tak děkujem... A tobě zdravíčko, lásku i štěstíčko... (to jsou myslím ty nejdůležitější tři věci, jenž jsou k životu zcela nutné a kterých je bohužel mnohdy velký nedostatek)
01.01.2006 12:35:00 | BlackTangerine