Co je potřeba
Potřebujeme jíst a pít,
jinak srdce přestane být.
Sledovat zprávy denní,
aby jsme věděli,co se tu mění.
Poslouchat hudbu a mít víru,
aby nám dala na další boj sílu.
Mít útočiště,domov a jeho teplo,
aby nás nehřálo jen denní světlo.
Chceme vidět filmy a číst knihy,
zažívat s partnerem vášeň a něhy.
Mít psa a cítit se v bezpečí,
potřebujeme léky,co nás vyléčí.
Ale nemůžeme žít jen když jíme,
z vědomostí co ze školy víme.
Z básní co čteme a tvoříme,
a ze vztahů při kterých hoříme.
I když nám tohle působí radosti,
chybí něco co zažene běžné starosti.
Přesto že tyhle věci máme tak rádi,
To co je tak důležité.Jsou naši kamarádi.
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: al-pacino, carodejka, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)