Mšice
Anotace: Markétě- Decentně morbidní
Mšice listem krytá
neřešila pranic
Hlavně že je sytá
spokojena navíc
List však zavibroval
Pomoc! Co se děje?
Vraždu osnovoval
brouk co se teď směje
Sedm černých teček
jak smrtelných hříchů
mšici chce se brečet
už však nemá sílu
Bomba, dělo, rána
knockout v prvním kole
Už tak brzy z rána
oběd je na stole
Přečteno 243x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Rootness, Jeněcovevzduchukrásného, al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)