Moje volba
o tom, zda budu svůj sen jen snít
sen o vycházejícím slunci
den, kdy se nebudu chtít ve stínu skrýt
a paprsky mě budou hladit po líci
chtěla bych být čistá jako lesní pramen
být vůni stromů na dosah,
proč jen ten hříchu plamen
mě do své vášně snadno vtáh´...
Dívám se z okna, slunce zapadá,
zmocňuje se mě divná nálada.
Obloha se barví do ruda...
Je to láska, nebo ostuda?
Přečteno 366x
Tipy 20
Poslední tipující: Gabrielle, Iv, 4LJFilip, labuť, zelená víla, Psavec, hašlerka, malá slečna, Koza, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)