Dámy a pánové
Anotace: výlet za kultůrou:)
Dámy a pánové
ještě, než si sednete
na své holé zadky,
jednu věc mi řekněte,
proč sem vaše matky
posílají takhle divnou
klientelu bez nápadu,
v jejichž hlavách jen se líhnou
blechy, larvy, housenky
a jedno
vejce ptáka kakadu.
Přečteno 233x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)