Anotace: svět se netočí pro tvoje oči
Vidíš, vidíš, sousede,
co to cígo dovede!
Nebo že by žena
příliš obnažená?
Vinno víc než maličko —
horko, letní sluníčko!
Chudák tvoje srdíčko...
***********************
Za měsíc v něm budík tiká
můžeš kafe, cíga,... — klika! —,
víno, ženy, žít jak drak,
přestože jsi kardiak!
16.07.2010 13:22:00 | Špáďa