Zatracené hodnoty!
Anotace: ...někdy i definitivně ztracené...
Podvody,rozvody, zklamání, důvody
obavy, dohady, zvrácené odvahy
prosby a zloby, nadějí hroby
pasti a strasti a touhy svět zmásti
otrávená slova, dokola,znova
smutek a žal, otázky,co bude dál
a odpovědi, žádné odpovědi.
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (0)