Naděje

Naděje

Anotace: ...

Život
Černá a bílá
Na poli šachovnice
A štěstí v něm
Plamen ohořelé svíce
Víc než stínů života
Bojíš-li se tmy
Pak je tu ještě naděje
Té se drž, za tou jdi
Koukáš-li z rokliny
na hvězdy nad sebou
Pak nevnímáš zeminu
jež studí pod tebou
Máš možnost volby
Zvednout se a jít
Nebo růstat ležet
A o životě snít
Pohled na ty hvězdy
Časem tě však unaví
Srdce jež bije v nadějí
I to se někdy zastaví
Máš možnost volby
Zvednout se a jít
Nebo zůstat ležet
A dovolit smrti si tě vzít.
Autor Emira, 09.07.2010
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Emira, nalča, Psavec, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí