..má lenivost..
Anotace: z Edice: Mé neřesti bez skrupulí
V županu paprskových třpytek
a v šplýchavosti hudby letní
má lenivosti výše vzlétni
do provoněných pater z kytek…
V negližé modrobílo snovém
a v tekutosti kapek chladných
má lenivosti na zem spadni
do pavučiny chemlonové…
V travnaté hřívě odevzdaně
a v horkovzdušném tetelení
má lenivost má nahé dlaně…
V průhledné látce pohoršeně
skrz vánek, který zuby cení
mou lenivostí den je pleněn…
Přečteno 319x
Tipy 19
Poslední tipující: Bíša, jedam, Pevya, labuť, Psavec, hašlerka, Zasr. romantik, kuskus pruhovaná, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (7)
Komentujících (7)