pocta 6thSun
Anotace: pro Šesté sluníčko, experiment z názvů jeho děl
Sbírka:
Pocta ...
Hledání vlastní integrity
Já, Ego
„Nevinné role“ Insomnie
Chcípácký narcizmus
Vykoupení milostným citem
Odsouzen k trestu života
Smutný myslivec
Otrok možností
Myslím, tedy nejsem
Kraví existence
Obludné malichernosti
Finanční anorexie
Lesní lázně v zimě
Očista Zimy
Platonické chtění
Panenko má
Endorfinové láska
Zešílení
Já a moje hlava
Koncert pro jednoho
… a co jako!?
Po sedmi letech manželství
Arrrgggghhh!!!
Armagedon
Nesnesitelná těžkost bytí
Dotek Absolutna
Pravda
Otázka
Voňavé duše
Pod oltářem Vesmíru
Duha
Naděje
Dušehody
Teď!
Hlavně v klidu
Růžovej kavalír
Přečteno 447x
Tipy 29
Poslední tipující: Stoneman, Holis, Radek.oslov.Šafárik, Černý cigán z, carodejka, Bíša, umělec2, jedam, 11477, Niky88, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)