žitelnější jen
v ten čas
kdy jasmínem voní svět
a bezinkově kvete
bez
varování
snesl jsi mi do klína
svou představu ráje
víš
neproklínám sny
s radostí si lítám
a hrajem ve větvích stromů
domino
až do puntíku
skládáš
skládám
skládáme
a myslíme na to
jak žitelnější by život byl
kdyby
Přečteno 325x
Tipy 14
Poslední tipující: ukrytá v máku, Jiří I.Zahradník, Zorenka Ježková, Jana M., Bíša, Dota Slunská, 6thSun, hašlerka, CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)