Třeba mají nějaký anonymí důvod, který se zrodil v anonymní hlavě s anonymní tváří a duší.. Nebo je prostě jenom baví rušit (pro ně) anonymním lidem spánek.. ;)
Jinak zajímavé a originální zamyšlení.. Někdy nás bezesné noci dokážou hodně štvát, ale má to i druhou stránku - mohou nám být zdrojem inspirace :)
10.07.2010 11:40:00 | Emily Winnacott