Jdu svým směrem
Stále brouzdám po této zemi
stále hledám svoje štěstí
strach můj život tiše plení
chci však projít se ctí.
Obavy pramení z neúspěchu
z krachů a životních proher
život běží jak bez dechu
někdy drsný a jindy jak moher.
Netvářím se zachmuřeně
úsměv můj obličej zdobí
snad brzy dojde k změně
na poplach mi duše troubí.
A tak se plahočím se svým úsměvem
směr neznám tak jako i cíl
chmury zaháním zpěvem
snad zas bude líp.
Přečteno 258x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Iv, isisleo, Bíša, 4LJFilip, Mates.21, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)