Osmnáct..
Anotace: Strach z plnoletosti.
Celý život na peróně,
vlak za vlakem, koukám na ně.
Jedna kolej celým světem,
nástupiště zní tu střetem.
Srážkou mnohých generací,
mládí se nám nenavrací.
Čas utíká jako Bolt,
smrtka už si tasí kolt.
Plnoletost? Ta mě děsí,
samé starosti a stresy.
Každý si s tím ale projde,
nežli tomu nahoře,
trpělivost dojde…
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Okřídlená Lištička, CRASH
Komentáře (1)
Komentujících (1)