Horko je a tak mi lži
Anotace: Léto po zimě, trocha uvolnění, odevzdání..
Miluj mě a lži mi,
že jsme se už našli,
je horko a propukneme,
tvoje láva a můj sen.
Povídej mi o soutoku,
že jsme k sobě dopluli,
že jsi na mě čekal,
dvacettisíc roků.
Horko je, tak lži mi zkušeně,
lži mi pro sex, pro lásku,
ty jsem teď můj otákárek,
a já patřím k běláskům.
Komentáře (0)