O zneužití vědy

O zneužití vědy

Anotace: A tak to bohužel dnes je!

Svět pln tajemného vědění je
a výsada některých zasvěcenců
vědomí o tajnostech, jež znaje
mezi námi ono málo zavrženců.

Zavrženi nechť jsou všichni ti,
jenž řídí tento náš jediný domov
do záhuby páchajíce ukrutnosti
na úkor zneužití vědeckých stanov.

Kolik obdivuhodností dal nám Tesla
už před tolika lety dávnými, a oni
učinili že díla jeho jsou z řemesla
devastace... O místo první se honí.

Žádného užitku veřejnosti z vynálezů
zpracovávajícich éterickou energii,
přitom pro sebe užitku a svému svazu...
Druhým destrukcí bolestnou dávaj agónii.

Ovládaní bouří či zbraně paprskových
částic hojně užívají světové velmoci,
namísto využití pro lidi mírových
či k veřejně všeobecné a globální pomoci.

Jde to s námi k čertu a možná ještě hůř,
když oni tyhle věci pro sebe ovládají.
Člověče raději si sedni a klidně si zakuř,
možná bude to naposled... Svou hru dohrávají.
Autor RešHeNúnHe, 11.07.2010
Přečteno 920x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel