Čajový prach
Když minulost je třeba zabít
a do života se vrátit
Přes sítko cedím lístky naděje
i přesto čajový prach dopadá na dno
Na dno černého kalíšku
z kterého sálá vůně dneška
Když minulost je třeba zabít
a do života se vrátit
Jemně piji doušky hořké jako vzpomínky
vzpomínky na loňské léto
Hořké
však jemné
Hořké
však opojné
Hořké
Přečteno 620x
Tipy 14
Poslední tipující: Mbonita, dream in emptiness, Zasr. romantik, Psavec, Jiná, pamp_elka, Květka Š., Šerák, Petbab
Komentáře (0)