Hříšný
Anotace: zase jedna další ..
Sto roků samoty, kapičku jedu,
z vlákýnek prázdnoty plaché sny předu,
před sluncem postavím tisíc měst z ledu
nocí se brouzdám, den žít nesvedu.
tryská a prýští z nočních můr do dní,
slabost jež měla být už poslední,
chybí tu "fiat", chybí tu "shalom",
duše si zvyká na bolest, na lom.
jen nezůstat stát ...
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: Černý cigán z, Boudicca, rezina, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)