korálky
.
zabarvoslepená
.
pod křídly motýla
prosila opilá
závrať
kousky ráje
krájela nesmělá
nálad střepy
lepila je víla
z večera svlečená
* * *
lávky
.
s odestlanými sny
pod zvonem spánkoprázdna
otevíráme vrátka ovečkám
trpělivě počítáme
vlněné korálky
na měsíční nitce
za nocí číhá vlk
s nůžkami
.
Přečteno 405x
Tipy 53
Poslední tipující: Holis, V.N.Losinský, Jana M., Divoženka1, René Vulkán, Quigleika, Stoneman, carodejka, Maro Deives, Tamara, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)