Zaklínač plamenů

Zaklínač plamenů

Anotace: Píseň Zaklínače plamenů. Postava válečníka z klanu, jenž své životy zasvětili elementu ohně. Ze sbírky Příběhy Paladina

pán ohně děsivou silou vládne
vždyť tento element mi v krvi koluje
byl jsem s ním magií spoután
hoří ve mě vlastním životem

spaluje mou mysl, chce být vypuštěn
skrze trýzeň se bráním den co den
našeptává mi v mysli, zžírá můj klid
musím utišit jeho sílící hlas touhy

deset řádů chrání svět před zkázou
deset řádů vepsáno do mé kůže jako brány
jinak by vše co známe by uvadlo v plamenech
se slabou vůlí mou jsou pečetě uvolněny

okolní svět trpí a já se jen dívám
vháním strach lidem do duše elementem
někdy ani popel po nich nezůstane
má síla nezná hranic, behemoti by mohli závidět

žárem zmírá žalostný život v mém okolí
v mých stopách zanechávám chaos
jen pošetilý blázen by se odvážil
vstoupit do mých pekelných strastí
Autor MRF, 11.07.2010
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí