Milovat navždy ?
Budu Tě milovat navždy,
říkal jsi a já se tomu smála
Budu Tě milovat na vždy,
říkal jsi a já o to moc stála
Budu Tě milovat navždy,
říkal jsi, ale odešel.
I když si říkal: "Vím, že Tě miluju navždy",
ten samý den ses se mnou rezešel.
Doteď nevím, co z toho byla pravda,
co z toho milosrdná lež.
Snažila jsem se ti říct...,
vím v čem jsem dělala chyby já,
možná najednou nedokázala jsem mluvit Tvojí řečí,
ale teď už mám tak rozbolavělé srdce...
Už se nesměju větě : "Miluju Tě navždy",
ale dnes jsem Ti musela napsat,
vídat Tě jen občas, tohle mi nestačí,
takže BĚŽ, KDYŽ TO TAK CHCEŠ.
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, klinika, Viktorie Zvalová
Komentáře (2)
Komentujících (2)