Jsem svěží vánek,
co kouká pod sukýnky,
ví zchladit spánek,
vyfoukat z řas ti šminky,
polechtat v oušku,
rozrušit pevnost taftu,
povolit na rtech roušku...
...pak poznáš vůni draftu...
— Co se mnou, vlčí máku?
— Pěstičkou do čumáku!
Ohnu se pro kamínek
a zmodrá i tvůj třmínek!
— Doufám, že jen ten ušní,
máci že vy jste slušní.
13.07.2010 23:42:00 | Špáďa