Milý ...
Milý chlapíku,
tvé oči mě provází na každičkém kroku. Ten dobrácký pohled, jiskřičky a věčný optimismus. Odkrýváš bariéry, jednu ve mně si už sbořil. Oloupal jsi mě jako cibulovou slupku. Za chvíli budu jen ladká lentilka, co se rozplyne na jazyku a na křídlech od pegase odletí....
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: devcatko z jetele, Šerák, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)