Pravda
Cesta v dáli mizí
a rozcestí je na dohled.
Pravda je prý ryzí,
co když dnes už naposled.
Naposled se mohu ptát,
co se stalo
a kam jít dál?
Jak vybrat si mám?
Podle citu, rozumu,
či názoru ostatních?
Já vážně nevím,
zda pravdu znát.
Je to pravé vítězství…
Přečteno 374x
Tipy 8
Poslední tipující: Findë, Gabrielle, Antares, Zorenka Ježková, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)