Galaktická párty..
Anotace: .. na hviezde Navi
Galaktická párty koná sa na Navi
je ako stvorená pre tento účel
vedia to dídžeji, každý sa zastaví
keď letí okolo, z mirror ball lúče
oslepia tisícmi zrkadiel oči tých
čo tanec milujú nad všetky vášne
neveríš? som jedným zo svedkov očitých
dnes túžim s Tebou na hviezde prazvláštnej
tancovať celú noc v rotoball efektoch
lightning gyrocopter podfarbí rytmy
Gamma Cassiopeae nie je park nemých sôch
poď.. ak chceš neostať stáť s megalitmi
Přečteno 279x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Mbonita, Kars, labuť, Květka Š., Jiná, Hazentla, CULIKATÁ
Komentáře (0)