Ranní zpověď
Tišit žízeň opilého mnicha
A rány slanou vodou promývat
Nesmím dodýchat
Než mě nohy držet přestanou
Za branou zůstávám zabranou
Když se šeří s večerem
poslouchám rytmus za žebrem
zda tiká nebo netiká
TIKÁ! SUDÁ A LICHÁ. A potom rána,
když se blíží ráno!
Zpověď z mých úst do tvých uniká
Hlasité NE! Tiché „ANO…“
Přečteno 287x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, carodejka, Daniel S., klinika, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)