Odpoledne u vody
Za vlnkou vlnka
ke břehu spěchá
pro modrou hladinu
pár snů si nechá.
Přivede vítr
k šedivým kamenům
potůčky z údolí
až k horským pramenům.
Odvádí pozornost
od těžkých mračen
kouzelných úbočí
a moudrých stračen.
Rozvážným krokem
hledají čtyřlístky
pradávný lék
na všechny bolístky.
Přečteno 309x
Tipy 25
Poslední tipující: divoska_jaja, Divoženka1, zelená víla, Sisinka, Pevya, Kapka, Šerák, Mbonita, isisleo, hašlerka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)