Fragment
Utíkat nemohu - vím, že neunikneš
ty - neuniknu já
kamkoliv budeme se hnát do náruče oblohy
také vím, že tebe to nebolí
občas sám zaháním myšlenky křikem
některá slova jsem si zakázal
těžko lže se mi sobě samému
Přečteno 290x
Tipy 9
Poslední tipující: Ctěný pán, CULIKATÁ, Šerák, Mbonita, Dota Slunská
Komentáře (1)
Komentujících (1)