Anotace: hrozně se mi líbí když se něco tvoří - lidé v práci. píšu celou cestu v metru. úspěšnost je asi deset procent.
Na nebi zraje ohnivý déšť
marně chci zpátky večeřet včerejšky
nemohu
tvůj prst varovně visí ve vzduchu
a dny tečou
stále mám jen to
zděšení
když myslím nazpátek