Odřezky snů
hromadí Snění
v přílivu ticha
za pouhý nádech
***
přísliby snů
šeptají euforii
ztracených slůvek
honbou za neskutečnem
**
skutečná touha
po ztichlých schůdcích
dostavuje se
v záblesku pavučiny
*
oční víčka hrají
píseň na slepotu
žebravé výčitky
rozpadajícího utrpení
bijí do průčelí hlav