Pamatuj..
Pamatuj
na to, co bylo již vyřčeno
Pamatuj
na to, co nikdy nevyslovíš
Pamatuj
na to - ty vypelichaná hyeno
Pamatuj
na nedostatek lásky zemřeš - vyhladovíš
Pamatuj
na dny, kdy zdál se ti svět pln dětských pohádek
Pamatuj
na dny, kdy jsi věřil, že dobro vždy zvítězí
Pamatuj,
že jsi už jen člověka ostatek
Pamatuj,
že jsi jen zbytek - obyčejnou přítěží
Přečteno 334x
Tipy 8
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Jiná, Skalsky Pavel, Květka Š., Mbonita, Petbab, WAYWARD
Komentáře (0)