Zrození
Rodí se nový tvor
bez duše, bez svědomí
V srdci pouze vzdor
Rodí se nová bestie
pro nové začátky, staré konce
Starého mazlíčka zabije
Rodí se nový spasitel
mé jáství
jak to mohl dopustit, velevážený Stvořitel?!
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)