Anotace: ..hvězdičky z tvých očí..jako malé jiskřičky=) Tak všem do nového roku jen samé radosti, hodně štěstí, zdraví a lásky!!! Lidičky žijte naplno a tak jak uznáte za vhodné!! =)
Ta je tak krásně hladivá...
úplně to z ní dýchá...
jak něžně všechno, co bolí, odnímá...
a zůstává... poklidná hladina ticha...
a lásky...
07.01.2006 18:21:00 | Cecilka
ano,přesne kéž by to šlo tak rychle..ale je to zase moooooc krásná básnička..opravdu mi píšeš z duše:)) proste super markét:)
02.01.2006 11:29:00 | Terry