..kdyby bylo..
Anotace: ..pro Janu k jejím dnešním narozeninám..
Kdyby to bylo v mojí moci
chci věnovat Ti dnešní den
On tebou byl by okouzlen
a pěl Ti píseň nehynoucí…
Kdyby to bylo v mojí moci
chci věnovat Ti celé štěstí
by v čase, kdy jsi na rozcestí
měla s´krok jistý ve svých bocích…
Kdyby to bylo v mojí moci
chci věnovat Ti lásku v květu
by hladila Tě po sametu
a našla s´v ní své srdce zvoucí…
Kdyby to bylo v mojí moci
chci věnovat Ti úsměv lidí
laskavý pohled, který vidí
a dlouhodobě skvělý pocit…
Přečteno 397x
Tipy 14
Poslední tipující: umělec2, Psavec, WAYWARD, hašlerka, poustevník Jirka, Špáďa, Marfuša, j.c., labuť, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)