Tobě
Dívám se ti do očí
občas kousek níž
někdy jiskra přeskočí
jak sama dobře víš
Když v noci nemůžu spát
chci vědět o čem sníš
sám sobě musím lhát
jak sama dobře víš
Chci řvát,že to nic není
chtěl bych najít skrýš
po noci přijde rozednění
jak sama dobře víš
Studánka - já nesmím pít
těžký nesu kříž
vše v životě nelze mít
jak sama dobře víš
Přečteno 377x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, hašlerka, tato22, Míša S., PPetrushka, Marz, Psavec, borůfkovej shit., CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)