.
Mrzák, ..
mlčenlivá hrdost
... bez nohou ..
u kostela milosrdných
nic, jen miska
hloupým napovídá
těžký je život
bez střechy nad hlavou
... a trochy jídla ...
... a o kus
dál těkavé oči
se lámou v pase
nezralé chmýří na bradě
podlézavě kňourá ...
... přispějte na mé sny ...
nechci se probudit
do vašeho světa
... do jeho světa ...
Dilema ...
Dva žebráci a dva světy
kde zůstává jen na nás,
komu se rozhodneme splácet
... náš lidský úvěr ...
*
20.07.2010 07:37:00 | HarryHH
skvelé, sociálne (ono dať mu tak trebárs žemľu, fľašu minerálky)
-st
18.07.2010 23:29:00 | Juraj Hrom
Bohužel, realita dnešních dnů. Je mi z toho nějak smutno.Skvěle jsi vše vystihla.
16.07.2010 10:51:00 | Tamara