Vlčí nevinnost
Anotace: ...žárlivost,láska... jsou to pudy? něco čím se lišíme od všech ostatních tvorů, jen ve schopnosti je ovládat?
Jako vlčí volání, jako vlčí hlad
jako drápů ostří, pohled chtíče snad
jako hlasy krve, jako noční běh
jako ticho hluboké, jen slyšet vlastní dech
jako výkřik hrůzy, bezdůvodný běs
jak štvanice krvavá, kde hluboký je les
jako bolest v údech, ostrá, pichlavá
jako lehnout na mech, chladit místa bolavá
jako oči znavené, jako v těle jed
jako sousto ztrávené, co vyvrátit jde hned
...jako srdce schvácené, jako pohled zpět.
Přečteno 272x
Tipy 14
Poslední tipující: mida, zelená víla, Psavec, labuť, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (0)