přítelkyně má..
Hledíš má drahá..
hledíš.....co myslet si?
raději nevíš......
šokující,jak z rána plesknutá facka
nepoznalas může,nýbrž s komplexem fracka
do popelu naivity lásky hledíš
příjdeš si zrazená,docela nahá..
prosebně hodinky horoucně otáčíš
vzdáváš se?
láska je jen pouhá..barevná duha
Přečteno 361x
Tipy 12
Poslední tipující: Kokonut, Divoženka1, JohnyD., carodejka, Psavec, mida, Mates.21
Komentáře (1)
Komentujících (1)