Z rána veselo
Míti sluch a míti hlas
žít svůj život nadoraz
Míti hmat a míti zrak
žít a stoupat do oblak
Ráno vstaň a žij svůj sen
na své chmury zapomeň
Vždyť si tady, živ a zdráv
vsuň svou ruku na rukáv
Umyj tváře, zuby zběl
o svůj úsměv se rozděl
Nazuj boty a jdi ven
vždyť si tady, vždyť je den
Přečteno 268x
Tipy 7
Poslední tipující: Richard Ježek, WAYWARD, CULIKATÁ, ziriant, Mates.21, Doradan
Komentáře (2)
Komentujících (2)