Soukromá pantomima úst
Anotace: ....jenom nás dvou
mluvíme v bublinách
jako komiksoví hrdinové
praskáme je špendíky
a chytáme do úst
některá mi nejsou
po chuti, zváště ta,
která jsou ostrá
jako kapky
chilli omáčky
***
některé bubliny
se spojují
hladí se
a vznikají
vztahová souvětí
***
pohladím Tě
ukazováčkem
přes ústa
***
prosím, vnikni
do mých úst
**
políbíme se
*
to je ta naše
soukromá pantomima úst
Přečteno 255x
Tipy 19
Poslední tipující: Judita, Niky88, Psavec, Kars, Mbonita, hašlerka, Jiná, Květka Š., WAYWARD, Eru Alonnar, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)