Žít volně
Pusť nohu z plynu,
dotkni se pevné země,
nedávej mi za vinu,
že léto voní levně.
***
Řekni svému podpaží,
ať se tolik nesnaží,
dívkám voní peníze,
tak nedělej si iluze.
***
Pověz přece svědomí,
že přání tvé je
v bezvědomí
***
a prober se
nejsi žádný Brad Pitt
**
nemusíš ale kvůli
tomu začít pít
*
jenom žít volností
a hlavně...
...s hlavou
bez starostí
Přečteno 291x
Tipy 20
Poslední tipující: jitka.svobodova, labuť, Psavec, Kars, CULIKATÁ, Mbonita, WAYWARD, Jiná, hašlerka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)