Okradená
Anotace: ..hádejte, to by ubralo hodnoty.. pro Aleše
Chodím po bytě
trochu okradená
vzpomínkou polapená
Osud v hábitě
klidně hledat smím
však nenajdu - vím
Tvoji známou tvář
až za okenním rámem
tady nejsme pánem
Večerního slunce zář
rozdělí siluety stínů
však ptám se (marně?) na příčinu
Přečteno 314x
Tipy 22
Poslední tipující: s.e.n, jedam, Duhová, Muchula, labuť, CULIKATÁ, Niky88, Psavec, mida, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)