To nejcennější
Anotace: ...nejsou peníze, kdepak
přišla jsem
o to nejcennější,
říká bezradně žena
a lomí rukama
. . .
myslím, že ne,
když to říkáte, odporuji
protože život
je to nejcennější,
co každý má
a Vy živa jste
. . .
ale jak dlouho,
ptá se jako
kdybych byl věštec,
jako bych to četl
v jejích očích
. . .
víte, s tím si
nelamte hlavu,
ale dám Vám
radu cennější
než zlaté cihly
. . .
užívejte každého
mrknutí oka,
nikdy nevíte,
kdy může být Vaše poslední
. . .
kdy usnete
spánkem Věčnosti
. . .
nashledanou
..
žena se za mnou dívá
jako bych byl
svaté zjevení
.
a já jsem pouze člověk,
který se smrti nebojí
.
a nestydím se za to
Přečteno 300x
Tipy 16
Poslední tipující: Judita, jitka.svobodova, Javavia, Jiná, Zefi, CULIKATÁ, Niky88, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)