Anotace: růže - mé oblíbené květiny
docela s bajajou souhlasím,i když na druhou stranu tím aspoň získala jiný rozměr...v každém případě se mi moc líbí!
02.01.2006 11:21:00 | mexico
Jestli si mohu dovolit vůbec nějakou poznámku (protože lyricky psát sám neumím), pak bych řekl, že slovo řev mi připadá do takové básně příliš brutální..
02.01.2006 10:12:00 | Bajaja