TAHNI
Anotace: ta partie je prohraná
tahni
zní mně z ust
ptam se?,ale proč může mít laska půst
zahni
za prvním rohem
v tom domě pro tebe už nikdo není
co se v tobě změní
jen v srdci rozlomenem
ta píseň utichá
KAM LÁSKA SPĚCHÁ
nikdy se nevrací
jen stromy vyvrací
bouře našich osudu
co z ní tak bez studu
jak kapka lacineho vína
slza jen bloudí
slza ZAPOMÍNÁ.
Přečteno 257x
Tipy 34
Poslední tipující: Juraj Hrom, Bean, Krahujec, hašlerka, PIPSQUEAK, Niky88, Psavec, Javavia, Mbonita, PPetrushka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)