Kapka deštivá
procházím tebou
jako stín
jako osamělý list
který padá na tvou dlaň
a teď v něm můžeš číst
jen tak sám
že roky nevrátí ti
nikdo koho znám
jsem v tmách
světu vstříc
jsem kapka deštivá
jsem přístavem nouze
tvých dnů
letní bouře
našich snů
procházím tebou
jako déšť
zas smyju bolest tvou
snad pod kůží ti zůstat smím
až vyjde měsíc tmou
nesmíš zůstat sám
…
už prší… pořád prší
jsem v tmách
tobě vstříc
jsem kapka deštivá
jsem přístavem touhy
tvých snů
…
a našich dnů
každou kapkou
do tebe vtékám
jsem tvá řeka
každou chvíli
na tebe čekám
za tebou utíkám
mám v očích žár
…
jen z tvých slov pár…
Přečteno 467x
Tipy 20
Poslední tipující: Gabrielle, carodejka, hašlerka, labuť, Javavia, Mbonita, zelená víla, borůfkovej shit., CULIKATÁ, Verena, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)