Rukám svým žehnám
Anotace: V životě jsou mnohem horší věci, jako je únavový syndrom.. Teď mi je dobře, měla jsem dovolenou, která mi dost pomohla... 12.6 2010
Ruce mám z olova
když noc mi leží v dlaních
musím však bojovat
a čerpat ze sil jarních
nemoc jak uragán
zabouchla ke snům branku
splácím jen krutou daň
za týdny beze spánku
za léta samoty
občasné stěhování
pro starost o děti
padá den z vyčerpání
v dlaních mám tíhu dní
vynáším třísky z lesů
s bolestí rozedním
dětem svým lásku nesu
Přečteno 274x
Tipy 34
Poslední tipující: casla, Jana M., patrikus, Lady L, Bíša, jedam, hašlerka, jarmil, Flamy, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)