Zírám
Vždy jsem zírala na svět zpoza těchto očí
snad stále ještě zírám
Nežiji - jen zírám jak žijí jiní, jak se svět točí
zaživa, zaživa jako uvadající kopřiva zmírám
....
Vždy jsem zírala na svět zpoza těchto očí
snad stále ještě hniji
Stále čekám na okamžik, kdy klid do mé duše vkročí
však uvítám jen svou známou - mánii
....
Vždy jsem zírala na svět zpoza těchto očí
a nyní tomu není jinak
Prý člověk je sám sobě kočí!
(Kec!)
Jsem snad blázen či zfetovaný maniak?
(Láskou?!)
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: klinika, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (0)