Mám ráda ...
Anotace: :-) http://www.youtube.com/watch?v=gmI-Hw-wBH4
Mám ráda tmu,
je měkká a hřejivá
Mám ráda tmu,
která mě objímá
Jak lůno matky,
teplá jeskyně,
pocit bezpečí,
peřina, která mě přikryje
A ještě raději mám objetí,
když v té tmě ležíš vedle Ty
Ležíme ve tmě a přece záříme,
to když mě s něhou k sobě přivineš
To když se něhou spolu vlníme
až přijde zážeh, světlo zářivé,
kterým svět krásou tvoříme
Přečteno 367x
Tipy 33
Poslední tipující: Iv, Holis, Bíša, Koza, 4LJFilip, Stoneman, Kubino 2, PIPSQUEAK, Niky88, Mbonita, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)